2017\08\30

Tudok trükköket

jobb agyféltekés videóvágás

jobb agyféltekés forgatókönyvírás

jobb agyféltekés dramaturgiai tanácsadás

jobb agyféltekés helyesírás, elájulás

jobb agyféltekés inszomnia

jobb agyféltekés bal agyfélteke

jobb agyféltekés végkimerülés (tanfolyam)

az ágy jobb fele

2017\08\30

Közösségi megnyilvánulás, a határtalan adminisztráció öröme

Az emberek jelentkeznek ételek megevésére, event lesz a pelenkázás és elsikkad a tüntetés, mert senki nem ér rá.

A részletek is érdeklik őket, pl. külön esemény a leves és külön a főétel elfogyasztása, minden rutin erős kontúrt kap, hogy biztosak legyünk, hogy megtörténik, hogy részt veszünk benne, hogy mindez fontos és Amerikából is látható. Lemaradni is szebb így, mert mindenki tudja, hogy volt miről. Rengeteg mulasztás lesz megénekelve, de a fontos dolgok legalább nem történnek meg. Mindenki el van foglalva a levessel!

 

 

2017\08\29

Nagyon félek tőle, hogy a művészet már nem bír el több vastagbélgyulladást, sztrókot és rákot, több naplót és beteg hozzátartozóról szóló alkotást.

Csak a véges dolgoknak van egzisztenciális esztétikája, de a betegségek folyama végtelen.

2017\08\29

A szerencse definíciója

Ian Deary, az Edinburghi Egyetem kutatója egyebek mellett fölveti, hogy "Egy „jól összeállított rendszer” vagy egy „jól huzalozott test” hatékonyabb választ tud adni a környezetből érkező inzultusokra, ennek köszönhetően már fiatal korában, de később, egész élete során is kevésbé használódik el, kevesebb károsodás éri, ezáltal pedig egyszerűen hatékonyabban működik."

2017\08\29

"Már tudom, hogy a múlt hét volt a tévedés, és ami előtte volt, az van." - Ferenc (Terápia II.)

2017\08\28

Érkezett egy levél a kéményseprőktől; nem tudom, mikor történhetett, eddig minden olyan egyszerűnek tűnt, de most átvették a NAV retorikáját. Úgyhogy egyáltalán nem tudom, mikor kell mit csinálnom, megbüntetnek-e, vagy jutalmaznak, jönnek-e, vagy inkább otthon maradnak, gyújtsam-e meg, vagy oltsam-e el, és hogy jövőre-e, vagy tavaly.

2017\08\22

Például a politikai félrevezethetőség analógiáját értelmes emberek alacsony szintű anyagismeretében fedeztem fel. Minden a szelektív hulladékgyűjtéskor bukik ki. Hosszan lehet vitatkozni arról, hogy mi papír, mi fém és mi műanyag, de a funkció és a matéria gyakori összemosása fontos mechanizmusokra világít rá.

 

2017\08\22

Tréning

Van a telefonomnak egy olyan szoftverhibája, hogy ha adatot küldenek rá sms-ben, akkor azt nem tudja dekódolni, viszont utána 3-4 héten át minden nap, az ős-sms érkezésének időpontjában menetrendszerűen újra elküldi ugyanazt az üzenetet. Olvashatatlanul ugyan, de óramű pontossággal. Legutóbb egy visszautasítást kaptam ebben a formában, vagyis mondjuk úgy, egy ilyen adat tartalmú sms szolgált a korábbi negatív üzenet nyomatékosítására. Szerencsére így 3-4 héten keresztül minden nap 17:06-kor meg fogom kapni ugyanezt a visszautasítást. Most már biztos, hogy nem bízom el magam.

süti beállítások módosítása