2017\01\28

Az, hogy meghalhat bárki bármikor, arra ösztökél, hogy sürgősen és alaposan megünnepeljük a születésnapokat.

2017\01\28

Megértettük egymást. A pszichológusom szerint mindennek van értelme (jelentése), szerintem semminek. Egyébként a buddhista/nihilista skálán azért én az előbbi felé közelítek.

2017\01\07

Az istenek meg tudják különböztetni a szerénységet a kisebbségi komplexustól. Érdemes az elsőre törekedni, ha túlvilági jutalomban reménykedünk. Evilági is lehet még belőle.

2017\01\05

Minden jel arra mutat

És a jelek egyértelmű képpé állnak össze. 

Az életben felmerülő problémáimért N. doktornő az inzulinreziszetnciát, D. pszichoanalitikus az elhalt ikertestvért, G. fitness oktató a kevés mozgást, T. bíboros a csökkent hitéletet teszi felelőssé. Én nem értem ezt a szivárvány minden színében pompázó oktulajdonítást, amikor teljesen egyértelmű, hogy az életproblémáimért csak és kizárólag a citrom balra helyezése okolható.

 

2017\01\05

Hülye fiatalság

Az átalakult viszonyokat elnézve mára talán egy öreg tagokból frissen verbuvált punk banda lenne a legnagyobb lázadás, amint az egykor önironikus "hülye fiatalság" helyett mély önismerettel azt hörgi a mikrofonba, hogy "öregek vagyunk, dögöljünk meg".
Humánusabb idők voltak, amikor a lázadás lehetőségét a szexuálisan vonzó korcsoportoknak tartották fenn. A gerontokráciába legalább mindenki belenő, de a fiatalság kultusza csak alacsony önértékelésű hullákat hagy maga után.

2017\01\05

Minden évben jön a hír, hogy alábecsültük valamelyik ásványi anyag a szerepét, és annak idén áldozatot kell bemutatni, valamilyen beszerezhetetlen táplálék rendszeresen ismétlődő előállításával és fogyasztásával. Az ásványi anyag arra az évre szakralizálódik és röhög rajtunk.

 

2017\01\05

Más háztartásból azért költöztetik el a macskát, mert valamelyik családtag nem bírja a szőrét - a nyuszi viszont ránk allergiás, és nem tud minket hova költöztetni.

süti beállítások módosítása