2016\08\31

Ez a lány... olyan különleges! Mi van vele? Mi ez a ragyogás a szemben?

Semmi, húsz éves. Az egy kísérleti állapot, nagyon különleges átmenet.

2016\08\29

Ott kullogunk

„Bonyolult erőtérben mozog a zsidóság. Van egy történelmi háttér, egy belpolitikai és egy biztonsági helyzet is [...] A zsidóság Nyugat-Európában fenyegetve érzi magát a szélsőséges iszlám terjedése miatt, míg Magyarországon a hagyományos antiszemitizmus és idegengyűlölet jelent problémát."

Hagyományos antiszemitizmus. Még a gyűlölettel is le vagyunk maradva!

2016\08\16

Mégis ki volt ez: férfi, vagy egy termékeny idióta, aki úgy gondolta, hogy a Huawei telefonok alapértelmezett képernyővédőjeként minden felhasználónak válogatás nélkül jól fog esni egy apró, bársonyos babatalp látványa?

2016\08\11

Orlando

"Most éppen a St. James's Street-en járt; férjhez ment; gyűrűt visel az ujján; ezen a helyen valaha kávéház volt; most pedig vendéglő; az óra fél négyet mutat; süt a nap; nini, három galamb; amott egy korcs terrier; két szép bérkocsi és egy kettős fogat."

 

2016\08\08

Transzfer

"Ha megrendeli bármely transzferünket Budapesten belülről, és előre megrendeli kísérőjének is, akkor maximum 15 perces búcsú után, mindössze 1990 Ft-ért visszaszállítjuk kísérőjét a kiindulási címre."

Ne lágyuljon el! 

2016\08\02

Dezsavü és fluktuáció

Van itt egy ilyen dezsavü élményem. Február óta tart, amióta bejött az első aggodalmas, de bizakodó, szőke, nagy seggű férfi, akit valamelyik kollégája bemutatott, hogy új munkatárs, és mostantól itt fog dolgozni velünk. Azóta kéthetente bejön a körbehordozó kolléga, aki szerényen a háttérben maradva bemutat egy újabb aggodalmas, de bizakodó, szőke, nagy seggű férfit. És én mindig azt hiszem, hogy ugyanazt a munkaerőt hozzák, aki február óta velünk dolgozik, hogy valamilyen, számunkra nem ismert lelkigyakorlat keretében pár hetente újra és újra bemutatkozzon nekünk, és meggyőződésemmé vált, hogy valaki eközben röhög rajtunk az ajtó mögött, ahogy megint illedelmesen elmondjuk a neveinket, megkérdezzük, honnan jött, és úgy teszünk, mintha még nem járt volna itt. Ezek szerint viszont már legalább négy-öt világos tónusú, nagy seggű kollégánk van, akik közül egy (vagy három) tartósan meg van sértve, mert előfordul, hogy nem köszönök neki, hiszen ma már úgyis láttuk egymást délelőtt a folyosón. Akkor pedig különösen tartózkodóvá válok, ha látom, hogy valamelyik kitárt manccsal közeledik, és be akar mutatkozni.

Ezek az idők érnek véget lassan. A munkahelyem elhagyásával le kell mondanom az ilyen vidám meglepetésekről. Nincs több bosszús, szőke maci idén :(

süti beállítások módosítása